Loading...
Florensis 2020-09-30T10:35:56+00:00

Project Description

SNELLOOPDEUREN IN KAS- EN KOELCELLEN

NEWDOOR zet de nieuwe high-tech productielocatie van het project Florensis in Dinteloord graag op de kaart.

De nieuwe locatie bevat een productiekas van 60.000 m2, een geconditioneerde ruime bedrijfshal van 5.000 m2 en kantoorruimtes. De moderne bedrijfshal is duurzaam door o.a. isolatie, slimme klimaatsturing en zonnepanelen. Uiteraard kunnen de snelloopdeuren in de kas- en koelcellen niet ontbreken.
NEWDOOR levert er 40 Dynaco Compact M2 deuren.

 

Dynaco M2 Compact

De Dynaco M2 Compact is speciaal ontworpen voor intensief gebruikte binnentoepassingen met middelgrote afmetingen. Dit type deur beschermt uw installatie tegen tocht, vocht, stof en vuil.  Openingssnelheid en superieure afdichting verbeteren uw intern transport en bieden comfort, klimaatcontrole en besparing op uw energiefactuur.

Meer informatie

Florensis

Florensis is een toonaangevend familiebedrijf in de internationale sierteelt. Hun visie is om de meest betrouwbare, innovatieve en duurzame veredelaar en vermeerderaar te zijn. Ze hebben productie- en veredelingslocaties in Nederland, Duitsland, Portugal, Kenia en Ethiopië. Met ruim 2.000 medewerkers levert Florensis jaarlijks een assortiment van 4.000 plantvariëteiten aan 8.000 professionele kwekers in 50 landen. Voor Florensis is verantwoord ondernemen even natuurlijk als het bieden van de beste kwaliteit met de hoogste leverbetrouwbaarheid.
Meer informatie
“Wij zijn zeer blij met de grote snelloopdeuren in ons nieuwe bedrijfspand en hebben in NEWDOOR een goede partner gevonden om succesvol mee samen te werken van begin tot eind.”
Regina Dinkla - Manager Sustainability & Corporate Communications, Florensis B.V.