Loading...

Over ons

/Over ons
Over ons 2023-09-15T12:13:35+00:00

OVER NEWDOOR

Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren, engineeren en installeren van Dynaco en Metaflex deuren.

Niet voor niets heeft NEWDOOR het vertrouwen gekregen van zowel Metaflex als Dynaco. Beide producenten zijn actief in het topsegment van de industriële deuren markt.

NEWDOOR levert voornamelijk specifieke deurtoepassingen voor de medische sector, cleanrooms en de farmaceutische markt. Ook voor toepassingen in andere markten, zoals de automotive industrie, hightech sector of explosiegevaarlijke omgevingen, kunt u bij ons terecht.

NEWDOOR - Over ons

Service en onderhoud staat bij NEWDOOR hoog in het vaandel. Informeer geheel vrijblijvend naar onze expertise en service- en onderhoudsmogelijkheden.

Dynaco

KERNWAARDEN

Ontdek waar NEWDOOR voor staat, maak kennis met onze kernwaarden.

KWALITEIT 100%

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij NEWDOOR. We zijn niet alleen vakbekwaam, maar we werken ook met hoogwaardig kwalitatieve A-producten en uitsluitend met originele fabrieksonderdelen. Dit draagt bij aan een lange levensduur van de geleverde deurtoepassingen. Niet voor niets heeft NEWDOOR het vertrouwen gekregen van zowel Metaflex als Dynaco. Beide bewezen en premium merken zijn actief in het topsegment van de industriële deuren markt.

KLANTGERICHT 100%

Bij NEWDOOR is de klant koning en staan de wensen van de klant centraal. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent en gaan daarin nét nog een stapje verder. NEWDOOR gaat voor de opbouw van langdurige relaties. Door empathie te tonen, te luisteren en begripvol te zijn, leveren wij de service die u als klant verdient. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar en in geval van calamiteiten binnen 2 tot 4 uur ter plaatse om u van dienst te zijn.

ONTZORGING 100%

NEWDOOR biedt begeleiding van A tot Z, bij ons vindt u alles onder 1 dak van ontwerp tot oplevering. We denken graag in mogelijkheden. Wij verzorgen ook graag voor u de service en het onderhoud van de geplaatste deurtoepassingen. NEWDOOR is actief in de medische sector, cleanrooms en de farmaceutische markt. Maar ook voor toepassingen in andere markten, zoals industrie, automotive en explosiegevaarlijke omgevingen kunt u bij ons terecht en bieden wij u een totaalpakket aan.

BETROUWBAAR 100%

Afspraak is afspraak! Luisteren, meedenken en oplossingen aandragen. Op NEWDOOR kunt u rekenen. Wij zijn loyaal, integer en werken met correcte prijs/kwaliteitsverhouding. Met onze doordachte oplossingen dragen wij bij aan optimale logistieke processen, een substantiële verlaging van energiekosten, betere arbeidsomstandigheden en de veiligheid van mens en product. NEWDOOR is een betrouwbare partner en wij zijn ons ervan bewust dat onze producten en services een onderdeel zijn van een cruciaal bedrijfsproces.

EXPERTISE 100%

NEWDOOR noemt zich met trots een specialist in haar vakgebied. De branchegerichte ervaring en kennis die wij in de afgelopen decennia hebben opgedaan in diverse advies- en leveringsprojecten, zetten wij dagelijks in. Daardoor kunt u te allen tijde rekenen op de beste oplossing voor uw specifieke situatie. Onze deskundige monteurs zijn specialisten, technisch opgeleid door Metaflex en Dynaco en worden continu bijgeschoold. Zij zien elk montage en/of service bezoek als een uitdaging en denken vanuit hun expertise graag met u mee.

ONS TEAM

RAPHAËL VAN BAALEN
General Manager

PETER-MARTIJN BOONZAAIJER
Sales Manager

WENDI TER HAAR
HR Manager

CINDY KREPEL
Marketing Manager

Service
monteur

Service
monteur

Service
monteur

Service
monteur

BINNENKIJKEN

The “NEWDOOR” is open!

Zodra je het NEWDOOR kantoor binnen stapt komt werkplezier, een open karakter én klantgerichtheid je tegemoet. Eigenlijk geldt: ‘The NEWDOOR is always open’ én dat is van toepassing op alles en iedereen. Er is tijd voor een afspraak met een klant, een intern overleg, maar ook een kop koffie met de monteurs die toevallig in de buurt zijn. Ook de uitstraling van het kantoor geeft letterlijk een gevoel van ontzorging en thuiskomen. Er is aandacht voor de klant én voor de medewerker. Bij NEWDOOR werken klantgerichte, betrouwbare personen met jarenlange expertise die gaan voor kwaliteit en het ontzorgen van de klant. Want dat laatste hebben zij van nature in zich. Echte specialisten met verstand van het vak en hart voor de klant en de zaak. En dat zorgt voor steeds meer tevreden klanten die graag met NEWDOOR samenwerken.