DYNACO M2 COMPACT 2020-04-02T18:39:58+00:00

DYNACO M2 COMPACT

De DYNACO M2 COMPACT is speciaal ontworpen voor intensief gebruikte binnentoepassingen met middelgrote afmetingen. De deur beschermt uw installatie tegen tocht, vocht, stof en vuil. Openingssnelheid en superieure afdichting verbetert uw intern transport en biedt comfort, klimaatcontrole en besparing op uw energiefactuur. De DYNACO M2 COMPACT bevat geen harde delen in het deurblad en heeft een soepele boord onderaan. Daardoor is deze zonder meer veilig.

OFFERTE AANVRAGEN

VLOTTE VERKEERSSTROOM

Met haar middelgrote afmetingen is de DYNACO M2 COMPACT een ideale snelroldeur voor binnengebruik in de industrie en de logistiek. De snelle deurcyclus maakt vlot verkeer van mensen, materiaal en goederen mogelijk. Vooruitstevende push-pull aandrijftechnologie maakt deze snelle roldeur zeer onderhoudsvriendelijk en zorgt voor een lange levensduur.

DYNACO M2 Compact | NEWDOOR Benelux B.V.

BESPAART ENERGIE

Dankzij een superieure afdichting en een hoge openings- en sluitsnelheid houdt de snelroldeur tocht, vocht, vuil en stof uit uw gebouw. Installeer een DYNACO M2 COMPACT snelroldeur en u zal genieten van lagere energiekosten en aangenamer werkomstandigheden. Deze snelroldeur is veilig voor personeel en apparatuur. Het soepele poortblad zonder harde elementen veroorzaakt geen letsel of beschadigingen wanneer het per ongeluk een persoon of een voertuig raakt.

PRODUCT INFORMATIE

Technische gegevens

 • Maximum hoogte: 5.500 mm
 • Maximum breedte: 5.500 mm
 • Openingssnelheid: tot 2,4 m/s
 • Sluitingssnelheid: 1,2 m/s
 • Gebruik: binnen
 • Technologie: Push-Pull
 • Kleuren: RAL 1003, 2004, 3000, 5002, 6005, 7035, 9010, 9005

Kenmerken

 • Hoge openings- en sluitsnelheid
 • Flexibel poortblad zonder harde elementen voorkomt letsel en schade
 • Zelfherstellend poortblad voorkomt tijdsverlies
 • Slijtage en onderhoud zijn beperkt
 • Superieure afdichting en betere klimaatregeling
 • Vooruitstrevende push-pull aandrijftechnologie
 • Conform EN13241-1
DYNACO M2 POWER - NEWDOOR BENELUX B.V,

Meer productinformatie? Download de PDF.

DOWNLOAD

Maatvoering DYNACO M2 COMPACT

Alle aangeduide afmetingen zijn netto: men dient de ruimte toe te voegen nodig voor montage en onderhoud. OPMERKING: Afhankelijk van de risicoanalyse van de omgeving, kunnen extra drukknoppen, detectoren en bekleding nodig zijn. Neemt u voor overige informatie contact met ons op.

DYNACO M3 POWER - NEWDOOR BENELUX B.V,

Push-Pull

De DYNACO M2 COMPACT heeft een vooruitstrevende Push-Pull aandrijftechnologie en hierdoor een langere levensduur.

INDUSTRIE

Kwaliteit, hygiëne, versheid, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. Dat is de focus. Onze vriescel- en koelceldeuren presteren altijd optimaal, zijn onderhoudsarm, voldoen aan de hygiëne-eisen en hebben een prima isolatie.

BEKIJK DEURSYSTEMEN

HEALTHCARE

Patiëntveiligheid en het voorkomen van incidenten en complicaties zijn een belangrijk thema in de OK. Wij spelen daarop in door onze healthcare deuren optimaal te laten presteren op het gebied van hygiene, afdichting, veiligheid en gebruiksgemak.

BEKIJK DEURSYSTEMEN

CLEANROOM | FARMA

Special ontworpen voor binnen toepassingen waar het lekdebiet beperkt moet worden. Ideaal voor interlock systemen. De perfecte afdichting biedt klimaat- controle en beschermt uw installatie tegen tocht, vocht, stof en vervuiling. Met haar moderne vormgeving is ze de slankste snelloopdeur op de markt.

BEKIJK DEURSYSTEMEN

ATEX EXPLOSIEGEVAARLIJKE OMGEVINGEN

Het speciale design van de ATEX-deuren vermijden het risico van het ontstaan van vonken die een explosie kunnen veroorzaken en zijn geschikt voor de overgrote meerderheid van explosiegevoelige gas en stof omgevingen.

BEKIJK DEURSYSTEMEN

AUTOMOTIVE

Ideaal voor de auto-industrie en geschikt voor binnen- en buitengebruik, om garages, showrooms, fabriekshallen, werkplaatsen, opslagruimten, wasstraten en keuringstations af te sluiten. Bij gebruik beschermt een snelloopdeur uw personeel, processen, product en omgevingen tegen tocht en koude.

BEKIJK DEURSYSTEMEN