AGRARISCHE SECTOR 2020-07-02T08:28:00+00:00

AGRARISCHE SECTOR

Custommade by hand, traditioneel, uniek, hoogwaardig en duurzaam.

OFFERTE AANVRAGEN

Schuifdeuren voor de agrarische sector met producentgarantie voor een leven lang

Onze schuifdeuren zijn opgebouwd uit ongecoate aluminium kokerprofielen. Door een speciale constructie van kokerprofielen welke met vakmanschap duurzaam worden gelast ontstaat een frame dat bij zeer grote afmetingen optimaal bestand is tegen zware weersomstandigheden. Het gebruik van aluminium zorgt voor een onderhoudsarme en gegarandeerde lange levensduur.

Al onze schuifdeuren zijn zowel boven als onderrollend uit te voeren en goed toe te passen bij beperkte inbouwruimtes. Ze worden tochtdicht afgesloten doormiddel van een borstelprofiel en zijn leverbaar met afdekkap ter voorkoming van inregenen. Al onze schuifdeuren kunnen uitgevoerd worden met een loopdeur. Desgewenst zijn onze schuifdeuren ook uit te voeren als draaideur. Ook kunt u bij ons terecht voor een vaste pui voorzien van een loopdeur. Door het gebruik van aluminium zijn onze schuifdeuren licht te bedienen. Standaard bestaat de schuifdeur uit een ongecoat aluminium frame, maar deze kan ook gepoedercoat worden in iedere gewenste kleur. Poedercoating is namelijk vele malen duurzamer dan nat lakken.

Meer productinformatie? Neem contact met ons op.

CONTACT

TYPE DEUREN

Geïsoleerde schuifdeur van sandwichpanelen

Het deurblad bestaat uit sandwichpanelen met een Polyurethaan of steenwol isolatiekern en is dubbelzijdig bekleed met verzinkte staaplaat voorzien van voorgelakt staal in een standaardkleur of in RVS. De sandwichpanelen worden omrand met aluminium kokerprofielen. Tegen meerprijs kan het frame gepoedercoat worden in iedere gewenste RAL kleur. De schuifdeur is standaard gesloten, maar kan uitgevoerd worden met beglazing. Dit type schuifdeur wordt rondom afgedicht met borstelprofielen.

Ongeïsoleerde schuifdeur van damwandprofielplaat

Deze schuifdeuren zijn opgebouwd uit een frame van ongecoate aluminium kokerprofielen en het deurblad is opgebouwd van damwandprofielplaten en zijn standaard bekleed met verzinkte staaplaat voorzien van een voorgelakte Plastisol coating n de kleur groen. Tegen meerprijs kan het frame gepoedercoat worden in iedere gewenste RAL kleur. De schuifdeur is standaard gesloten, maar kan ook uitgevoerd worden met beglazing. Dit type schuifdeur wordt rondom afgedicht met borstelprofielen.

Schuifdeur van glas

Deze schuifdeuren zijn opgebouwd uit een frame van ongecoate aluminium kokerprofielen. Standaard zijn de onderste vakken voorzien van HPL kunststofpanelen, de bovenste vakken van glas. De vakverdeling van deze deurbladen is standaard ca. 1 meter X 1 meter. Tegen meerprijs wordt het frame gepoedercoat in iedere gewenste RAL kleur. De HPL kunststofpanelen zijn tegen meerprijs verkrijgbaar in diverse standaard RAL kleuren. Ook dit type schuifdeur wordt rondom afgedicht met borstelprofielen.